Wie ben ik

Mijn naam is Chantal Vlot-Mars, ik ben opgegroeid in een familie die al generaties lang bestaat uit gediplomeerd drogisten. Inmiddels werk ikzelf ook al 15 jaar met veel plezier als drogist in ons familiebedrijf. Daar ontstond de interesse voor de biochemische werking van ons lichaam en ontdekte ik hoe mooi de natuur hier op inspeelt. De ambitie om mij hier verder in te verdiepen groeide en sinds 2019 ben ik werkzaam als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut in mijn eigen praktijk “VlotVitaal”.

Orthomoleculaire therapie

We zijn als mens deel van de natuur en zo ook verbonden mèt de natuur. Echter, als we daar teveel van afwijken door ons leef- en eetpatroon raakt ons natuurlijk systeem uit balans en ontstaan er op den duur tal van gezondheidsklachten.

De orthomoleculaire therapie houdt zich bezig met het optimaal voeden van het lichaam en de daarin liggende organen. Door middel van natuurlijke geneesmiddelen en evidence based therapieën worden alle lichaamsprocessen, en daarmee het zelf herstellend vermogen, ondersteund.

Op basis van wetenschappelijk bewezen inzichten coach ik mijn klanten naar een zo gezond, energiek en vitaal mogelijke leefstijl.

Met voedingsadviezen, aanpassingen in leefstijl en orthomoleculaire supplementen zijn vele gezondheidsklachten te verbeteren of zelfs op te lossen.

●Vermoeidheid   ●Slaapproblemen   ●Burn-Out

● Ondersteuning tijdens zwangerschap of kinderwens

●Ontstekingsgevoeligheid   ●Acné   ●Diabetes T2

●Overgewicht   ●Reuma   ● Maagklachten ●IBD

Wil jij werken aan een optimale gezondheid en elke dag het beste uit jezelf halen? Twijfel niet langer en bel of mail voor een afspraak. Je kan veel meer dan je denkt!